Rondreizen

Er is zoveel te doen in Slovenië, dat we ons kunnen voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken over wat te doen. Of misschien wil je je bezoek aan Slovenië combineren met het bezoeken van andere landen? De volgende rondreizen zijn leuk voor jou en jouw kind. Kijk rond op desbetreffende website voor andere opties.

De volgende rondreizen in Slovenië worden besproken:

appartementen in slovenie

11-daagse rondreis Slovenië

Bij deze rondreis van ANWB kom je in 11 dagen langs van alles. Zo bezoek je o.a. het kasteel Bled en de Lippizaner stoeterij. Je komt in de bergen, tussen de heuvels en aan zee. Veel variatie en erg leuk voor jou en je kind.

Bekijk via ANWB

Family Active Bled

Deze rondreis van Alpenreizen biedt een actieve 8-daagse gezinsvakantie. Je gaat o.a. gaan zwemmen, raften, klimmen in een klimpark en op een min-huttentocht. Een heus avontuur in de Julische Alpen!

Bekijk via Alpenreizen.nl

Geheimen van Slovenië

Bij deze 9-daagse auto rondreis van De Jong Intra, start je in de Julische Alpen en reis je langs Bled en Ljubljana naar de kust. Je kan gaan wandelen, fietsen, raften en meer. Een afwisselend avontuur met activiteiten en genoeg mogelijkheden om te relaxen.

Bekijk via dejongintra.nl

Actieve rondreis met (huur)auto langs 3 boerenhoeves

SNP biedt een leuke rondreis door Slovenië aan, waar je komt te slapen in 3 verschillende boerenhoeves. Je kan gaan klimmen en raften en daarnaast heb je tijd om te wandelen, zwemmen of een stad te bezoeken. Een leuke en afwisselende reis!

Bekijk via SNP.nl

Beleef smaakvol Slovenië

Bij deze 8-daagse rondreis van TUI, reis je langs de hoogtepunten val Slovenië. Je gaat de cultuur en de keuken van Slovenië ontdekken terwijl je door prachtige landschappen en steden reist.

Bekijk via TUI.nl

Verassend midden Europa

Ga met deze rondreis van ANWB reizen door Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Slovenië in 14 dagen. Je reist langs bergen, watervallen, cultuursteden en meer. Veel afwisseling in landschap en cultuur dus!

Bekijk via ANWB

TIP! De handigste reisgidsen voor gezinnen.

reisgids slovenie