Appartementen

Met kinderen in een appartement verblijven kan zeker in Slovenië. We maakten een selectie van appartementen die geschikt zijn voor gezinnen.

De volgende appartementen in Slovenië worden besproken:

appartementen in slovenie

Tourist farm Pri Biscu

De boerderij Pri Biscu ligt in het dorpje Zasip. De appartementen hebben een kleine keukenhoek en een eigen badkamer. Er is een speeltuin met trampoline en je mag knuffelen met de konijnen, geitjes en cavia’s. In de omgeving kun je mooi wandelen, raften en skiën.

Boek via Booking.com

Terme Olimia

Terme Olimia ligt in het oosten van Slovenië. Hier zijn meerdere accommodatietypes te vinden. De appartementen zijn goed wanneer je met gezin op vakantie gaat. Ze hebben een keuken en badkamer. Bij Terme Olimia is het leuke waterpark Aqua Luna te vinden.

Bekijk bij TUI

Appartement Milan Zreče

Dit appartement biedt een appartement met drie slaapkamers, een patio, keuken, woonkamer, badkamer en mooi uitzicht. Je kunt hier met in totaal negen mensen overnachten. In de omgeving kan je wandelen, fietsen en skiën.

Boek via Booking.com

Terme 3000

Terme 3000 in Moravske Toplice biedt een tweekamerappartement. Hier kun je verblijven met maximaal vijf personen. Bij Terme 3000 vind je ook een leuk waterpark, dat je makkelijk kunt bezoeken als je in het appartement verblijft.

Bekijk bij TUI

Appartement Gasa

Bij appartement Gasa in Brežice kan je overnachten in één van de twee appartementen. De appartementen hebben twee slaapkamers, badkamer, keuken en woonkamer. In de omgeving kan je golfen, paardrijden, wandelen en fietsen.

Boek via Booking.com

TIP! De handigste reisgidsen voor gezinnen.

reisgids slovenie