Rondreizen

Liever in een kindvriendelijk vakantiehuisje overnachten in Slovenië? We hebben een selectie gemaakt van de vakantiehuisjes die geschikt zijn voor gezinnen.

De volgende huisjes in Slovenië worden besproken:

vakantiehuis slovenie huren

Slocally herbal rooms

De kruidenkamers van Slocally is eigenlijk een soort van bed & breakfast. Je overnacht in het huis van Vesna in het hart van de Soca vallei. Vesna kan leuke activiteiten regelen om te doen en ze wil je graag tips geven en vertellen over de omgeving. De kruidenkamers zijn een goeie uitvalsbasis voor diverse activiteiten.

Boek via Booking.com

Vakantiehuis Cerknica-Bloke

In dit huisje kan je overnachten met 5 personen op de Boke-hoogvlakte. Het huisje heeft 1 slaapkamer, badkamer, keuken en tuin. Buiten zijn er veel speelmogelijkheden voor kinderen, zoals een trampoline, speeltuin, badmintonnet, voetbal doel en meer. Het is een mooie locatie om te gaan wandelen, fietsen en paardrijden.

Bekijk via Novasol

Hutje Zlatica Velika Planina

Overnacht in een bijzonder hutje in Velika Planina. Het hutje heeft een eethoek met keuken, een badkamer, sauna en een terras. Het is een mooie plek als uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten in de natuur. Mocht je willen skiën in de winter, kan dat hier.

Boek via Booking.com

Holiday Home Srmec

Bij dit vakantiehuis kan je terecht met 6 personen. Het huis heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, een keuken, badkamer en terras met mooi uitzicht.

Bekijk via Interhome

Vakantiehuis Špik

Overnacht in dit vakantiehuisje in Gozd Martuljek, dichtbij Kranjska Gora, met maximaal 7 personen. Het huis heeft 4 slaapkamers, 1 badkamer, keuken, terras en balkon met uitzicht op de bergen.

Bekijk via Interhome

TIP! De handigste reisgidsen voor gezinnen.

reisgids slovenie