Hotels

Als je een kindvriendelijk hotel zoekt, helpen we je graag. We hebben een selectie gemaakt van de hotels die geschikt zijn voor gezinnen.

De volgende hotels in Slovenië worden besproken:

musea slovenie

Sport hotel Manca

Dit sport hotel in het stadje Radovljica is een hotel gerund door een sportieve familie. Het hotel heeft familiekamers. Daarnaast valt er veel te doen. Je kan er zwemmen, fietsen, paardrijden, skiën, schaatsen, genieten van wellness, en meer.

Boek dit hotel via Booking.com

Hotel Kompas Bled

Hotel Kompas ligt op een heuvel in het hartje van Bled. Je hebt een mooi uitzicht op het meer en de Julische Alpen. Het hotel heeft familiekamers en een mooi binnen zwembad.

Boek dit hotel bij TUI.

InterContinental IHG Hotel Ljubljana

Het InterContinental hotel is een 5 sterrenhotel in het centrum van Ljubljana. Het hotel heeft vriendelijk personeel, grote (familie) kamers en heeft genoeg faciliteiten waarmee jij en je kind je goed kunnen vermaken. Het hotel heeft wellness, spa, een binnenzwembad, restaurant op het dak en bar.

Boek dit hotel via Booking.com

Gostilna Vovko Novo Mest

Het Gostilna Vovko in Novo Mesto is een restaurant die wat kamers verhuurd. Het wordt gerund door een familie en zijn erg vriendelijk. Er zijn parkeerplaatsen, een mooie tuin en een kleine speeltuin. In het restaurant kan je genieten van lokale en internationale gerechten, en ze bieden een lekker ontbijt.

Boek dit hotel via Booking.com

Hotel Histrion Portorož

Bij het hotel Histrion in Portorož verblijf je aan het strand. Het hotel heeft een waterpark met binnen- en buiten zwembaden, spa en wellness, een restaurant, en speeltuin. Het heeft een familiekamer met aparte slaapkamer voor 4 personen.

Boek dit hotel via TUI

TIP! De handigste reisgidsen voor gezinnen.

reisgids slovenie