Campings

In Slovenië zijn genoeg kindvriendelijke campings te vinden. We hebben een paar kindvriendelijke campings geselecteerd.

De volgende campings in Slovenië worden besproken:

camping slovenie 2

Camp Lijak

Camp Lijak is een kleine camping in het westen van Slovenië. Het ligt aan de doorgaande weg en er zijn voornamelijk kampeerplekken in de zon. Daarnaast zijn er een paar stacaravans met airconditioning. De camping wordt veel gebruikt voor paragliders. Mocht je interesse hebben om te paragliden met je gezin, informeer hierover bij de receptie.

Voorzieningen: speeltuin, zwembad, sanitair, restaurant, bar, elektriciteit, Wifi.

Bekijk de website

Terme Čatež

Graag kamperen bij een camping met waterpark erbij? Kan zeker, bij Terme Čatež! Je verblijft met je eigen kampeermiddel, in een hotel, piraten cottage, tipi, of sta caravan.

Voorzieningen: waterpark, speeltuin, sportcentrum, sanitair, restaurant, wellness, animatie.

Bekijk bij Vacanceselect

Kamp Podljubelj

Kamp Podljubelj is een kleine camping in het noorden van Slovenië, in de Karawanken. Het is ver weg van de toeristische drukte en op rijafstand van bezienswaardigheden zoals het meer van Bled en het meer van Bohinj. Het ligt dicht bij de snelweg die door Slovenië loopt. De eigenaren zijn vriendelijk en helpen graag. Mocht je in een houten hutje willen overnachten kan dat.

Voorzieningen: speeltuin, sportveld, parkeerplaats, terras met Wifi, gemeenschappelijke keuken, elektriciteit en sanitair.

Boek via Booking.com

Camping Adria

water, tussen naald- en loofbomen. Je kan ook verblijven in het hotel- of bungalowcomplex.

Voorzieningen: sanitair, speeltuin, recreatie en animatie in het Engels, supermarkt, restaurant, bar, elektriciteit en Wifi.

Bekijk via de ANWB

Terme Ptuj

Bij Terme Ptuj kan je kamperen dicht bij de rivier de Drau. Er zijn kampeerplaatsen op vier velden rond een grindpad die gescheiden zijn door heggen en loofbomen. Je kan hier ook overnachten in een stacaravan.

Voorzieningen: waterpark, sanitair, animatie in het Engels, elektriciteit, Wifi, restaurant en bar.

Bekijk bij Vacanceselect

TIP! De handigste reisgidsen voor gezinnen.

reisgids slovenie