Glampings

Wil je een keer luxe kamperen? Dat kan zeker in Slovenië. Er zijn genoeg mooie glamping mogelijkheden die leuk zijn voor de kinderen.

De volgende glampings in Slovenië worden besproken:

glamping slovenie 1

Garden Village Bled

Wil je graag ecologisch glampen? Dat kan bij Garden Village Bled, 300 meter van het meer van Bled. Overnacht midden in de natuur in en boomhut, luxe tent met eigen hottub of in een riviertent. Het voelt als een sprookje. Er is een speciaal zwembad voor kinderen en ze kunnen spelen in de speeltuin. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te doen in de omgeving.

Voorzieningen: speeltuin, Wifi, sanitair, parkeerplaats, restaurant en bar.

Boek via Booking.com

ECO River Camp

Bij ECO River Camp kan je overnachten in een luxe tent, caravan of houten hut aan de Sava rivier. De accommodaties zijn zelfvoorzienend met bronwater en zonne-energie. Je kan gratis gebruik maken van de gedeelde keuken en barbecue. Daarnaast zijn er tal van activiteiten te doen op de camping. Zoals badminton, voetballen, raften, paardrijden, wandelen en meer.

Voorzieningen: sanitair, parkeergelegenheid, bar en Wifi.

Bekijk via ANWB

Chateau Ramšak

Bij de kleine glamping Chateau Ramšak kan je overnachten in een mooie boomhut, familie tent of een tent voor 2. Deze glamping licht dicht bij Maribor. In de omgeving kan je mooi wandelen, fietsen en skiën.  Daarnaast zijn er ook spa- en wellness mogelijkheden in de buurt. De accommodaties zijn allemaal voorzien van eigen terras en hottub.

Voorzieningen: sanitair, parkeergelegenheid, bar, hottub en Wifi.

Boek via Booking.com

Herbal Glamping Resort Ljubno

Bij Herbal Glamping Resort Ljubno kan je overnachten in luxe tenten. Vanaf de glamping kan je meerdere activiteiten doen, zoals fietsen, wandelen, paardrijden, kanoën, en skiën.

Voorzieningen: sanitair, parkeergelegenheid, hottub, bar, zwembad, restaurant en Wifi.

Bekijk bij TUI

Glamping Sun Valley Bioterme

In Mala Nedelja ligt Glamping Sun Valley Bioterme waar je kan overnachten in een tent of stacaravan. Het is ook mogelijk om bij Bioterme te overnachten in een hotel.

Voorzieningen: sanitair, parkeergelegenheid, restaurant, bar, zwembaden en Wifi.

Bekijk bij TUI

TIP! De handigste reisgidsen voor gezinnen.

reisgids slovenie